Websites

Website laten maken

Wil je graag een website voor je bedrijf, organisatie, stichting of gewoon voor jezelf? Wij kunnen alles verzorgen van design tot realisatie. Eventueel nog aan te vullen met online marketing doormiddel van SEO (hoger in Google) of SEA (online adverteren).

Naast een gewone zogenaamde statische website, kunnen wij ook een webshop of interactieve website maken.

Website laten maken
Webdesign

Webdesign

Webdesign wordt vaak gezien als het ontwerpen en bouwen van een website. Echter is webdesign slechts het ontwerp en maakt een webdeveloper van dit design een werkende site. Om snel en voordelig te kunnen werken, maken wij voornamelijk gebruik van WordPress, maar een complete site op maat is ook mogelijk. Het voordeel van WordPress is dat de site veilig en altijd up to date is en de inhoud snel en gemakkelijk zelf aan te passen is.

Online marketing

Online marketing is het bereiken van je doel met een website. Iedereen wil graag hoger in Google komen en door soms slechts enkele titels of teksten aan te passen kan je website een aantal plekken tot soms wel een aantal pagina’s stijgen in de zoekmachines zoals Google en Bing. Dit noemen we zoekmachine optimalisatie of SEO en is een van onze specialiteiten.

Online marketing

Contact

Phone :

0683547931

Email :

info@jdx.nl

Address :

JDMedia

Waanderweg 7

7812 HZ Emmen